sr SR en EN

O nama


Poštovani prijatelji, dame i gospodo

Godine 2000 je zaživela,a održana 2002.g jedna nova ideja koja je prerasla u delo putem manifestacije koja ima za cilj da predstavi široj javnosti (kako domaćoj tako i stranoj) naše najuspešnije, najpoštovanije, najvoljenije, jednom rečju - Najžene XXI veka. Za ovu vrednu titulu nominovane su dame iz raznih oblasti -BIZNIS, OBRAZOVANJE, POLITIKA, MEDICINA, SPORT, MEDIJI, ESTRADA... Kao što je mnogima već poznato, sam sistem izbora nominovanih i na kraju samih dobitnika nagrade je tako koncipiran da se one same između sebe biraju i jednostavnim glasanjem preko anketnog lista koji možete naći na svim našim socijalnim stranicama. Na taj način je izbegnuta svaka sumnja u ispravnost krajnjeg izbora dobitnica nagrada.

Koliko je dobra i originalna ideja bila o organizaciji jedne ovakve svečanosti pokazao je odziv medija i samih žena, tako da su na dodeli priznanja 2002. god. prisustvovale najznačajnije i najpoznatije ličnosti iz kultumog i javnog života Srbije i predstavnici večine značajnih medija. Naredna svečanost istog tipa održana 2007. god je svojom organizacijom i glamurom nadmašila prvu, dokazavši ne samo opravdanost već i neophodnost svog postojanja. Ipak, ova manifestacija ne bi imala ovakav uspeh ni značaj kada se iza njenog glavnog cilja - dodela ove titule Najžene - ne bi krile i neke druge dobrobiti. Navešču samo neke od njih:

-međusobno povezivanje dobitnica sa ciljem da svojom zajedničkom energijom i projektima dodatno uvećaju svoj doprinos društvu, svaka na svom polju
-povezivanje ljudi iz matice, regiona i dijaspore ( međusobno i sa dobitnicama ) zajedničkim poslovnim i drugim interesima.

2015 Najžena XXI Veka Vesna Jugović kao Srpska priznata multimedijalna ličnost te godine dobitnica PRIZNANJA Najvoljenija žena XXI Veka, kumuje imenu u Najžena XXI Veka i tako manifestacija prerasta u događaj,a samim tim i u program koji od 2017 godine radi na izjednačavanju rodne ravnopravnosti u oblasti menadžmenta i sami tim od te godine predstavljamo i Najmuškarce 21 Veka, koji smeju javno da stanu i predstave se u Novogodišnjem programu kao osobe od poverenje i odgovornosti u poslu kojim se bave.

2019.g. priznate su sve nagrade

#najuspešnija žena XXI veka
#najuspešniji muškarac XXI veka
#najvoljenija žena XXI veka
#naj žena XXI veka
#najmuškarac XXI veka
#najuspešniji privrednik XXI veka
#najuspešnija privrednica XXI veka

U organizaciji Udruženja Najuspešnijih privrednika XXI Veka, pod medijskim pokroviteljstvom naših prijatelja.Od kojih na samoj večeri i koktelu možete dobiti Novogodišnji vaučer za promovisanje Vaših usluga u pravnim i ekonomskim delatnostima.

Slađana Obradović Petrović

  • 01